Specialisten met een brede kijk

Wij zijn uitgesproken specialisten in M&A, het vennootschaps- en verenigingsrecht en geschillenbeslechting. Wij combineren dit met een ruime blik en een grondige kennis van alle takken van het ondernemingsrecht. De noden van vennootschappen, ondernemers, aandeelhouders en non-profit organisaties zijn onze vertrekbasis.

Fusies en overnames

Wij begeleiden het hele traject van een overname, investering of fusie: van onderhandeling, over due diligence, overname- / investeringsovereenkomst en aandeelhoudersovereenkomst. We beslaan alle sectoren en hebben een specifieke expertise in de zorgsector en de vastgoedsector.

Corporate and commercial litigation

Wij worden geprezen en gevreesd voor onze strategische aanpak van geschillen, zoals aandeelhoudersgeschillen, commerciële geschillen, bestuurdersaansprakelijkheid, geschillen binnen associaties…

Vennootschapsrecht en social profit

Onze academische achtergrond in combinatie met een jarenlange praktijkervaring stelt ons in staat complexe vragen te beantwoorden over alle aspecten van vennootschappen en verenigingen. Wij waren betrokken bij de totstandkoming van het nieuwe wetboek van vennootschappen en verenigingen.

Maak kennis met ons team

Pieter Van Braband

Pieter Van Braband

Senior associate

Daan Born

Daan Born

Associate

Soetkin Goossens

Soetkin Goossens

Junior associate

Delphine Coigniez

Delphine Coigniez

Junior associate

Ellen Penninckx

Ellen Penninckx

Office manager

Femke Laermans

Femke Laermans

Office assistant

Over intui

Leuven

We hebben onze ‘roots’ in Leuven. Leuven staat symbool voor onlesbare nieuwsgierigheid, voortdurend leren en diepgang. Wij staan met beide voeten in de ondernemerswereld maar blijven zorg dragen voor onze nauwe band met de universiteit. Zie ook onze publicaties en voordrachten.

Winnen

We houden van winnen. Van resultaten boeken, conflicten oplossen, deals rondkrijgen. Winnen is een spel op lange termijn. We winnen met respect voor de tegenpartij en vanuit een sterk gevoel voor integriteit. Echt winnen resulteert in constructieve, duurzame relaties met alle partijen .

Essentie

We zijn allergisch voor ballast. We zoeken de kortste weg naar de oplossing. No nonsense. Theorie staat enkel ten dienste van de oplossing. Onze oplossing ten dienste van de cliënt .

Nieuwsberichten