Specialisten met een brede kijk

Wij zijn uitgesproken specialisten in M&A, het vennootschaps- en verenigingsrecht en geschillenbeslechting. Bij elke samenwerking zijn de noden van ondernemingen, ondernemers en non-profit organisaties onze vertrekbasis.

Fusies en overnames

Wij begeleiden de hele overname- en fusieketen: van onderhandeling, over due diligence, overname- tot investeringsovereenkomst en aandeelhoudersovereenkomst. We beslaan alle sectoren en hebben een specifieke expertise in de sector van de woonzorgcentra en de vastgoedsector.

Corporate and commercial litigation

Wij worden geprezen en gevreesd voor onze strategische aanpak van geschillen, zoals; aandeelhoudersgeschillen, commerciële geschillen, bestuurdersaansprakelijkheid, geschillen binnen associaties…

Vennootschapsrecht en social profit

Onze academische link en betrokkenheid bij de creatie van het nieuwe WVV, samen met onze praktijkervaring stelt ons in staat complexe vennootschapsrechtelijke vragen te beantwoorden in de loop van het leven van de vennootschap (van oprichting tot ontbinding). Wij maken juridisch het verschil voor verenigingen en andere non- en social-profit entiteiten.