Anneleen Steeno, vennoot

Anneleen Steeno studeerde rechten aan de KU Leuven, waar ze in 2002 haar licentiaatsdiploma behaalde. In haar laatste licentiejaar studeerde zij een semester aan Northwestern University School of Law (Chicago). Datzelfde jaar begon zij haar stage aan de balie te Brussel bij het kantoor Eubelius, waar zij zich focuste op het vennootschaps- en effectenrecht, mergers en acquisitions.

In 2005-2006 studeerde Anneleen aan Stanford Law School (USA) waar zij een Master in Law (LL.M.) in Corporate Governance and Practice behaalde. Zij werkte vervolgens bij het advocatenkantoor Fenwick & West LLP in Silicon Valley (USA) waar zij betrokken was bij verscheidene venture capital deals.

Na haar studies en werkervaring in de USA, keerde Anneleen als senior associate terug naar het kantoor Eubelius.

Anneleen was van 2007 tot 2013 ook deeltijds assistent vennootschapsrecht bij Prof. Koen Geens aan het Jan Ronse Instituut van de KU Leuven en doceerde er werkcolleges vennootschapsrecht.

In februari 2008 versterkte zij het kantoor Curia waar ze in 2012 vennoot werd. Zij was stichtend vennoot van intui in 2013.

Anneleen heeft een ruime ervaring in de praktijk van overnames, fusies, vastgoedtransacties (vastgoedacquisities en projectontwikkeling) en aandeelhoudersovereenkomsten evenals in vennootschapsrechtelijke adviesverlening.

Zij beschikt eveneens over een erkende expertise met betrekking tot non-profitrecht en inzake coöperatief ondernemen.

Zij behandelt dossiers in het Nederlands, het Engels en het Frans.